Tuotekuvaukset ja mainosvalokuvaukset

Veitsenterävää tarkkuutta & hienostunutta valonhallintaa

Tuotekuvaukset ja mainosvalokuvaukset ovat erikoisalaamme. Studiotila Tampereen keskustassa antaa joustavat puitteet erilaisten tuotteiden kuvauksiin aina verkkokaupan perustuotekuvista stailattuihin monimutkaisempiinkin mainoskuviin. Toteutamme myös tuotteiden esittelyvideoita ja mainosvideoita.

Toteutamme kuvat verkkokauppaan, nettisivuille, painettaviin mainosmateriaaleihin ja kampanjoihin.

LIFESTYLE kuvaukset

Lifestylekuvat puhuttelevat kohdeyleisöä tuotteen käyttötarkoituksen ja -yhteyden kautta, asiakkaalle helposti samaistuttavassa visuaalisessa maailmassa. Lifestyle-tuotekuvauksiin kuuluu aina suunnittelupalaveri, jossa perehdymme asiakkaan yritykseen, kohdeyleisöön ja mitä kuvilla halutaan viestiä.

Tuotekuvaukset ja mainosvalokuvaukset onnistuvat Tampereella ja lähialueilla ja sopimuksen mukaan myös ulkopaikkakunnilla. Pystytämme pop-up studion yhtä kätevästi asiakkaan tiloihin kuin keskelle metsää!

Näin kuvausprojekti etenee

Kuvatuotanto on paljon muutakin kuin valokuvausta – kauttamme saat myös lisäpalveluita aina mainosteksteistä nettisivujen optimointiin!

01

SUUNNITTELU­PALAVERI

Kartoitamme asiakkaan toiveet, tarpeet, kuvien käyttö­tarkoituksen, aikataulun ja budjetin. Näiden perusteella saat kustannusarvion/ tarjouksen projektista.

02

KUVAUSTEN TOTEUTUS

Toteutamme kuvaukset suunnitelman mukaan, joko asiakkaan tiloissa, miljöössä tai studiossa.

03

EDITOINTI & TOIMITUS

Valittu materiaali käsitellään käyttötarkoituksen mukaan ja toimitetaan asiakkaalle digitaalisesti.

Asiakkaitamme

Pyydä tarjous